Projekt “Peškarija” započeo je u veljači 2017 godine sanacijom tla i pripremom za izgradnju objekta. Iznimna lokacija i projekt prilagođen mediteranskom načinu života čini jedinstven osjećaj života u srcu starog grada. Sedam luksuznih stanova s vrtovima i terasama orijentiranim prema jugu, garažnim mjestima, jacuzzi kadama i wellnessom te ugostiteljski sadržaj u prizemlju uljepšavaju vizuru samog starog grada te oživljavaju zapadni dio Šibenske rive. 

U krugu od nekoliko desetaka metara nalaze se najljepše znamenitosti grada Šibenika poput katedrale Sv. Jakova koja je zaštićena od UNESCO-a i crkva Sv. Dominika i zid starog Dominikanskog samostana. Ispred je moguće osigurati i vez za glisere kojima se u nekoliko minuti dolazi do dva nacionalna parka, Krka i Kornati, te tvrđave Sv. Nikola koja je od nedavno uvrštena na popis zaštićene svjetske baštine od strane UNESCO-a.

Sami stanovi su veličina od 103 četvorna metra do 176 četvornih metara i zadovoljavaju sve uvjete luksuza od veličina prostorija do opreme i pogleda. Stanovi su na prodaju, a predviđeni datum useljenja je tijekom ljeta 2018. godine.