Rezidencijalni projekt Šibenik

Život u povijesnoj jezgri grada uz iznimno lak pristup kopnom i morem čini ovaj projekt jedinsvenim na Jadranskoj obali. U samo 3 kilometra nalaze se dva spomenika svjetskog kulturnog nasljeđa s popisa UNESCO-a, katedrala sv. Jakova i tvrđava sv. Nikole

Hotel Blanca Resort & Spa

Luksuzni hotel s pet zvjezdica nalazi se na popularnoj planini Vlašić u samom srcu Bosne i Hercegovine. Svojom arhitekturom i pozicijom jedan je od najljepših hotela u državi koji pruža neopisiv osjećaj udobnosti u ljetnim i zimskim mjesecima.

Créme De La Perfection

Tri luksuzne vile uz samu rijeku Dubrovačku omugućuju svojim vlasnicima komfor kakav Dubrovnik zaslužuje. Samo nekoliko kilometara od starog grada Dubrovnika, lokacija je kakvu svaki stanovnik može poželjeti. 

Boutique Heritage Hotel Šibenik

Hotel u samoj jezgri starog grada Šibenika i uz samu obalu na Šibenskoj rivi jedini je takav biser u tom gradu. Mogućnost polaska privatnim brodom iz hotela do Nacionalnih parkova Kornati i Krka kreira dodatnu vrijednost svakom našem gostu. 

Luksuzne vile Orašac

Samo 15 kilometara od Dubrovnika u mjestu Orašac projektirane su 4 kaskadne vile s potpunim uklapanjem objekata u prirodu. Ovakav kompleks prava je poslastica ljubiteljima luksuznih odmora.

Etno selo Dubrovnik

Etno selo Dubrovnik nudi jedinsvenu priliku našim gostima s upoznavanjem povijesti i tradicije ove zemlje. Potpuno dalmatinski ugođaj od konobe do balota nešto je što nedostaje turizmu i posjetiocima.

Pametne solucije

Vlastitim projektima podižemo kvalitetu života i doživljaj Hrvatske kao destinacije

Budućnost turizma

Fokusiramo se na segment tržišta koji je u zaostatku u odnosu na zemlje na Mediteranu

Optimizacija investicija

Svakodnevno radimo na poboljšanju financijskih aspekata tvrtke

Vrhunska usluga

Našim kupcima i gostima nudimo uslugu prilikom i nakon kupnje proizvoda 

Mediji o nama